Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Film Přání Ježíškovi má venku první teaser

Film Přání Ježíškovi má venku první teaser

Před letošními Vánocemi přijde do kin nová oddechová komedie Přání Ježíškovi. Autoři snímku odvážně tvrdí, že chtějí být českou odpovědí na legendární Lásku nebeskou. Faktem je, že se nechali inspirovat v Polsku slavným filmem Listy do M. z roku 2011. Dnes tam již běží čtvrté pokračování filmu. Poláci prodali filmová práva na tento úspěšný scénář také do Hollywoodu, čeští diváci, ale uvidí příběh mnohem dřív než ti američtí.

Snímek režíruje slovenská režisérka Marta Ferencová (Všechno nebo nic, Příliš osobní známost), v hlavních rolích se představí například Jiří Langmajer, Anna Polívková, Elizaveta Maximová, Hana Vagnerová, Eva Holubová, Jaroslav Dušek nebo Richard Krajčo. „Všichni si v této době něco přejeme. Abychom mohli normálně jít po ulici, zasportovat si, jít do kina a zasmát se od srdce. Najíst se v restauraci, sejít se s přáteli nebo s celou rodinou. Aby byl svět zase v pořádku. A aby tyhle Vánoce byly ještě krásnější než ty všechny předtím,“ vypráví v teaseru Dušek.

Snímek se natáčel v Praze a Brně, finále natáčení probíhalo v Jizerských horách. Štáb řešil při natáčení problémy s počasím. „Sehnat dostatek sněhu, když sníh není, to byl opravdu velký úkol. Proto jsme se přesunuli na finále natáčení do Jizerských hor. Sníh jsme dosypávali v Praze a Brně a všude, kde to šlo. Pak samozřejmě covid, všichni chodili s rouškami, všichni jsou opatrní, všechno se špatně shání,“ konstatoval producent.

foto: Bioscop

foto: Bioscop

foto: Bioscop

foto: Bioscop

Film přijde do kin 25.11.2021.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.71