Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Blonde: O Marilyn se zase bude mluvit. Všude!

Blonde: O Marilyn se zase bude mluvit. Všude!

Novozélandský režisér Andrew Dominik dotočil snímek o blonďaté ikoně, jejíž život vyhasl zbytečně brzy. Slavnou herečku a zpěvačku ztvární Kubánka Ana de Armas. Na snímku se také podílejí Češi.

O ikonické Marilyn Monroe bylo natočeno nespočet dokumentů, stříbrné plátno je však stále velmi ostýchavé v zobrazování problematického života Normy Jeane. Snahu měl snímek z roku 2011 My Week with Marilyn s Michelle Williams V hlavní roli nebo televizní minisérie The Secret Life of Marilyn Monroe z roku 2015. Stále však ještě nevznikl celovečerní film, který by dokázal komplexně zachytit její křehký, extravagantní, a přesto nesmírně osamocený život. Změnit tuto situaci slibuje film režiséra Andrewa Dominika (režíroval například snímek Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem, zde zazářil Brad Pitt: který je mimochodem také koproducentem zmiňovaného filmu). V hlavní roli se blýskne kubánská herečka Ana de Armas (Blade Runner 2049).

Z natáčení filmu Blonde (foto: Ana de Armas)

Pod křídly televizní online platformy Netflix tak vznikne unikátní filmový projekt Blonde, inspirovaný románem spisovatelky Joyce Carol Oates. Na stejnojmenném filmu spolupracuje také česká firma PFX, tým českých filmařů má na starosti postprodukci a vizuální efekty. Kniha stejně jako film slibuje rozebrat vnitřní život blonďaté ikony Normy Jeane, souboj reálných pocitů labilní ženy s vlastním mýtem dokonalé filmové ikony.

Dle režisérových slov scénář obsahuje minimum textu, většina filmu bude smrští obrazů a roztodivných výjevů.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.67