Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Zůstanete doma? Zabavte se a pořiďte si „Netflix s českými divadly“

Zůstanete doma? Zabavte se a pořiďte si „Netflix s českými divadly“

Situace okolo koronaviru hýbe celým světem, včetně zábavního průmyslu. Dlouho očekávané světové premiéry se po jarní vlně opět posouvají na příští rok. Zavřené dveře divadel chce nyní pootevřít „Netflix pro divadla“ s názvem Dramox.

Příměr s Netflixem není vůbec od věci: za pravidelné měsíční předplatné ve výši 299 Kč (2990 Kč/rok) získáte přístup ke katalogu divadelních her, samozřejmě bez reklam a v nejvyšší dostupné kvalitě.

Pokud vás už unavují přeefektované megafilmy se superhrdiny, zde máte možnost. Do projektu je nyní zapojeno 32 divadel včetně zvučných jmen, jako je Dejvické divadlo, Divadlo Na Fidlovačce, Divadlo Na zábradlí, Národní divadlo Brno, Husa na provázku, Divadlo Ungelt a mnohé další. Databáze nyní obsahuje přes 40 her, které běžely dříve, ale i těch, které běžely do zavření divadel.

Seznam her napříč divadly na službě Dramox

Ve sledování nejste nijak omezeni: můžete zhlédnout „co hrdlo ráčí“, opakovaně, bez časového omezení, dokud platíte měsíční paušál. V tuto chvíli je k dispozici i sedmidenní bezplatná verze, avšak pozor, už při registraci musíte zadat své číslo karty a případně předplatné do sedmi dnů bez problémů zrušit. V současné době může být omezující potřeba webového prohlížeče, aplikace pro chytré televize jsou teprve v přípravě. Můžete ale vyzkoušet, zda si se službou poradí webový prohlížeč vaší televize.

Divadlo J.K.Tyla v Plzni: Ve státním zájmu

Tvůrci slibují, že drtivá většina příjmů půjde přímo umělcům a uměleckým souborům. Divadla můžete podpořit i přímo přes aplikaci, nejen formou platby měsíčního paušálu.

Dejvické divadlo: Příběhy obyčejného šílenství na službě Dramox

Je jasné, že se čtyřicítkou her si předplatitelé dlouho nevystačí. Bude proto zásadní postupné rozšíření repertoáru. Současně nevěříme, že streamovací služba ubere zájemce o živé divadlo. Divadlo není jen o vizuálním zážitku ze samotné hry a živá návštěva divadla bude jistě kratochvílí, ke které se všichni po skončení krizové situace rádi vrátí.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.98