Menu

Ryan Gosling si užije díky Netflixu jarní Prahu

Ryan Gosling si užije díky Netflixu jarní Prahu

V Praze se na konci jara začne natáčet ambiciózní detektivní thriller The Gray Man s Ryanem Goslingem v hlavní roli. Půjde o nejdražší filmový projekt americké streamovací společnosti Netflix. Filmaře zaujaly vedle tajemných pražských uliček a ochotných klubů vojenské historie také štědré filmové pobídky: dvacet procent z financí, které americký štáb v České republice utratí, dostane zpět. Film bude vznikat s pomocí Stillking films, společnosti, která sídlí na pražském Barrandově.

Court Gentry (Ryan Gosling) je bývalý špičkový agent CIA Na útěku, živí se totiž jako nájemný zabiják a oslovují ho bohatí klienti. V patách mu bude Lloyd Hansen (Chris Evans), další schopný agent. Scénář vychází ze stejnojmenné knižní předlohy scénáristů a producentů Christophera Markuse a Stephena McFleelyho, kteří mají na svém kontě scénáře k filmům Letopisy Narnie či řadě Marvelovek.

Ryan Gosling ve filmu První muž

Režiséři – sourozenci Anthony a Joe Russo prozradili další zářivá jména, které se na place objeví: Jessica Henwick (Hra o trůny), Billy Bob Thorton (herec, scénárista, režisér i hudebník, bývalý manžel Angeliny Jolie), Ana de Armas (Blade Runner 2049) nebo Wagner Moura (zahrál si Pablo Escobara v seriálu Narcos).

Rozpočet filmu je podle posledních informací velkolepý, půjde o zhruba 200 milionů dolarů (zhruba 4,4 miliardy korun) The Gray Man tak „přebije“ i zatím nejnáročnější projekt společnosti Netflix, Scorseseho Irčana.

Ryan Gosling ve filmu Blade Runner 2049

V současné době probíhá natáčení v Los Angeles, na začátku května by se pravděpodobně měl filmový štáb přesunout do Prahy.

Netflix ještě nepotvrdil datum premiéry snímku, rozhodně to ale nebude do konce tohoto roku.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.84