Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Pohodlné televizní křeslo – vyplatí se to?

Pohodlné televizní křeslo – vyplatí se to?

Každý fanoušek filmu ví, že sezení v nepohodlné poloze před televizí může narušit potěšení ze sledování. Tvrdé sedadlo vás nutí každou chvíli měnit polohy, což nás rozptyluje, zatímco příliš měkké může způsobit nadměrnou ospalost. Kromě toho často hledáme možnosti, jak si protáhnout nohy, pomocí stolků, taburetů nebo jiných bytových doplňků. Naštěstí na takové nepříjemnosti existuje výborné řešení a to je: televizní křeslo.

V obývacích pokojích je nejčastějším nábytkem pohovka nebo také rohová sedačka. Jedná se o funkční řešení, které je dostačující pro potřeby rodinných večerů nebo návštěv s přáteli. Ne každému však tato míra komfortu vyhovuje ... a pak sáhneme po polštáři pod krk nebo bedra, případně si položíme nohy na stůl. Je to o něco pohodlnější, ale stačí to?

Televizní křeslo, tzv. ušák

Odpověď na tuto otázku přináší výrobci televizních křesel. Ano, existuje nábytek vyrobený právě pro tento účel. Televizní křesla jsou často vybavena relaxačními funkcemi, jako jsou masážní přístroje. Navíc je lze nastavit mnoha způsoby, což usnadňuje přizpůsobení polohy v sedě (nebo i vleže) našim preferencím a potřebám.

Rozkládací křesla

Zapomeňte na opírání nohou o stůl! Důležitým prvkem TV křesla je polohovatelná podnožka, kterou lze dokonce nastavit rovnou výšce sedáku. Opěradlo se také sklápí, často i do lehu. Díky těmto možnostem konfigurace je sezení před televizí pohodlnou záležitostí. U televizních křesel hraje důležitou roli také silně polstrovaný sedák s odpovídající tvrdostí a optimálně profilované opěradlo. Měkké područky poskytují extra pohodlí.

Na výběr je mnoho možností. K dispozici jsou designová TV křesla nebo ta s nastavitelnými opěrkami hlavy. Některé modely mají dokonce zvedací mechanismus sedadla, který vám pomůže vstát, což se může ukázat jako velmi užitečné pro starší osoby nebo osoby se sníženou pohyblivostí. Vrchní vrstva křesla může být navíc z kůže, ekokůže nebo třeba voděodolné látky. Dostupné barvy čalounění i detailů jsou velmi široké, takže nalezení dokonalého televizního křesla ladícího s daným interiérem by neměl být problém.

Další pohodlná křesla

Pokud se vám výše uvedené návrhy nelíbí, ale přesto chcete pohodlné místo pro sledování televize, věnujte pozornost dalším křeslům do obývacího pokoje. Tento typ nábytku dodává interiéru útulnost a vybízí k odpočinku. Obzvláště dobře se v této roli osvědčuje křeslo ušák, které nejen potěší oči členů domácnosti a hostů, ale také dává šanci na opravdu pohodlné trávení času. Vysoká opěrka zad s „ušima“ jsou jistou bariérou proti zvukům z okolí, což umožňuje více se soustředit při sledování filmu. Hluboké a měkké sedadlo je dostatečně prostorné, aby bylo možné zaujmout tu nejpohodlnější polohu. Mnoho křesel ušák je k dispozici v setech s podnožkami, které rozhodně zvyšují komfort sezení a hodí se nejen při sledování televize, ale také při čtení knih nebo práci na notebooku. Pochvalují si je i kojící matky a další lidé, kteří se starají o malé děti.

Móda křesel, a to i těch obyčejných, nezmizí. Široký výběr naleznete u prodejce ezidle.cz. Kvalitní látky a oblíbené barvy se mění, ale pohodlí nikdy nepřestane být populární. Pořízení slušného křesla je proto investicí na roky – na tisíce hodin s vašimi oblíbenými seriály, programy a filmy. Bez ohledu na to, zda vás dojímají melodramata, oceňujete vzrušení z hororových filmů nebo se smějete nahlas u komedií, zasloužíte si pohodlný koutek pro klidný odpočinek. Jste přece nejdůležitější postavou ve filmu zvaném „život“.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.74