Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

nikolaskara

Úspěšná spisovatelka krimi románů Klaudie Wolfová si žije pohodlný a poklidný život mezi prominenty spolu manželem Erikem a jediná chyba na její dokonalosti je závislost na cigaretách. Případ zavražděného paparazzi fotografa, ve kterém nedobrovolně figuruje jako svědkyně, ji opět z výšin lepší společnosti přivede zpět na oddělení vražd mezi staré známé a kolegy.

Pracovitý detektiv Beran, pohodový Čapek, drsný Janda, noblesní doktor Šťovíček, svérázná dvojice techniků Viki a Zvěřina a hlavně přísný policejní šéf Sochor vůbec nejsou nadšení z její horlivé snahy zapojit se znovu do vyšetřování. Jenže Klaudie svou poslední knihou o hledaném mafiánovi Dragounovi zaujala nejen své čtenáře, ale také na sebe neprozřetelně upozornila zločince z kriminálního podsvětí, a vypadá to, že ji sledují a že by jí mohlo jít dokonce i o život.

Klaudii je třeba diskrétně hlídat, držet v bezpečí a hlavně pod dohledem, aby policii svou zbrklostí nekomplikovala práci, a tak nečekaně dostává nabídku, aby jim na některých případech vypomáhala jako psychologická konzultantka. Klaudie je zájmem polichocená a nadšeně souhlasí, ale netuší, že slouží především jako návnada na nebezpečného a nepolapitelného mafiánského bosse. Do jaké míry je to celé pravda a co už je jenom její autorská fantazie, ukáže jen čas. (TV Prima)

22.4.2020nikolaskara nalezl lokaci místa natáčení Vchod do divadla z epizody 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil místo natáčení Vchod do divadla k epizodě 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil reálnou fotografii k místu natáčení Divadlo kouzel z epizody 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil místo natáčení Divadlo kouzel k epizodě 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil místo natáčení Kriminalisté v pláštěnkách k epizodě 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil seriál V.I.P. vraždy 2.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.69