Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Video

Děj filmu či seriálu

Cholerikkadan

Mladý hrdina Štěpán Berka (Matouš Ruml) přijde o dobře placenou práci v bance. Místo povýšení, které očekává, dostane padák a stane se z něj muž v domácnosti i otec malého Honzíka (Nathan Ruml) na plný úvazek. Manželka Veronika (Berenika Kohoutová) pracuje v nemocnici jako vrchní sestra a nakládá si tolik služeb, že to v jednu chvíli přestane stíhat a dojde jí s manželem trpělivost. Štěpán se tak rozhodne najít smysl života, práci a získat zpátky rodinu, která se mu hned na začátku rozpadne. Proto se s pomocí ztroskotaného sládka Bolka (Bolek Polívka) pokusí rozjet rodinný minipivovar, který zdědí s bratrem Michalem (Jakub Štáfek) po otci. S tím ale nesouhlasí Štěpánova matka Hana (Eva Holubová) a pokouší se svou polovinu pivovaru prodat. Štěpán se snaží kupce odradit, a nakonec přesvědčí své kamarády, aby se k němu přidali a stali se jeho spoluvlastníky. Štěpán s Bolkem jim slíbí, že do roka mohou vyhrát Pivní festival, kde je první cena spojena s finančním bonusem, a tím pádem se podíly zhodnotí. Pivovar dostává půjčku a začne procházet rekonstrukcí. Do toho se v pivovaru objeví i Tereza (Barbora Černá), dcera Bolka, která má ale o svého otce alkoholika strach. Moc dobře si pamatuje na dětství, které bylo plné otcových alkoholových eskapád. Nakonec ale na spolupráci kývne a začne oběma v pivovaru pomáhat. Příběh rodinného pivovaru tak odhalí i jedno rodinné tajemství. (TV Prima)

17.10.2022JirkaRybka nalezl lokaci místa natáčení U nemocnice z epizody 1. Dědictví seriálu Hořký svět.
17.10.2022JirkaRybka nalezl lokaci místa natáčení Dálnice z epizody 1. Dědictví seriálu Hořký svět.
17.10.2022JirkaRybka nalezl lokaci místa natáčení Před domem z epizody 1. Dědictví seriálu Hořký svět.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.07