Menu

Video

Děj filmu či seriálu

Lamia83

Docent Otto Stehlík (Ivan Trojan) se téměř administrativním omylem dostává z policejní akademie na oddělení vražd. Padne do týmu hned poté, co kriminalisté začínají vyšetřovat brutální vraždu Jany Bortlíkové, mladé dívky nalezené v lese u Točné. Snaží se být užitečný jako specialista na psychologické profilování vrahů, ale na oddělení ho mají všichni za blázna, a tak ho neúprosný šéf kriminálky, plukovník Milan Šera (Ondřej Vetchý), posadí do kanceláře s extrémně problematickou Monikou Fousovou (Tereza Ramba). Věří, že si navzájem znechutí práci natolik, že z oddělení odejdou. Netuší, že stejně jako jeho áčkový tým přezdívaný "Dvojčata", kapitáni Daniel Plesl (Marek Taclík) a Jaroslav Málek (Matěj Hádek), budou nakonec tito dva notoričtí potížisté velmi cenní nejen v kanceláři, ale i v terénu a možná, že nejen u jedné vraždy. (Česká televize)

19.9.2023Lipinski vložil reálnou fotografii k místu natáčení Restaurace Pavouk z epizody 3. Rozhodnutí seriálu Docent.
19.9.2023Lipinski vložil reálnou fotografii k místu natáčení Sport bar z epizody 3. Rozhodnutí seriálu Docent.
31.7.2023sasorts nalezl lokaci místa natáčení Místo vraždy Jany Bortlíkové z epizody 2. Preso s mlíčkem seriálu Docent.
28.3.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Firma Jehla a synové z epizody 3. Rozhodnutí seriálu Docent.
27.2.2023JirkaRybka nalezl lokaci místa natáčení Firma Jehla a synové z epizody 3. Rozhodnutí seriálu Docent.
12.2.2023Místo natáčení Místo nálezu Jekatěriny Bazdyrevové z epizody 1. Lesní vražda seriálu Docent bylo okomentováno.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.82