Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

trempík

Drogový dealer Šárlí (Tomáš Weisser) skončil při opilecké potyčce během nočního odchodu party mladistvých z hospody s nožem v játrech. Komisaře Vašátka (Viktor Preiss), který si už užívá důchodu, do vyšetřování zatáhne mladíkova babička Libuše Forejtová (Jana Preissová), dávná známá jeho zemřelé ženy Marie. Ukáže se, že Vašátkův přítel, malíř Horác (David Matásek), zná dalšího z party, šestnáctiletého Zbyňka (Daniel Žižka), kterého před časem učil malovat. Zbyněk se těžce potýká se svým autoritativním a akurátním otcem, podnikatelem Stanislavem Bouzkem (Petr Stach), a zjevně něco skrývá. Vašátko s Horácem posléze odhalí pozadí vraždy i jejího pachatele. Nejdřív však musejí porozumět titulní „štěnici“, jak Vašátko nazývá detail, který v nějakém kriminálním případu nesedí. Pokud není detail objasněn, nelze případ uzavřít. V tomto příběhu je „štěnicí“ bota, která byla nalezena na místě činu a která nepatří nikomu z účastníků potyčky. (Česká televize)

24.1.2023IKE vložila reálnou fotografii k místu natáčení Futurama Business Park z filmu Případ se štěnicí.
24.1.2023IKE vložila reálnou fotografii k místu natáčení Brána na Rohanském ostrově z filmu Případ se štěnicí.
24.1.2023IKE vložila reálnou fotografii k místu natáčení Kaple v parku z filmu Případ se štěnicí.
24.1.2023IKE vložila reálnou fotografii k místu natáčení Kamenný oblouk z filmu Případ se štěnicí.
16.1.2023bobinaulrichova nalezl lokaci místa natáčení Ve vinárně z filmu Případ se štěnicí.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.33