Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

yurasch

Ambiciózny debut mladej režisérky možno chápať ako modelové vykreslenie zákonom nepostihnuteľného zla s možnými ďalekosiahlymi následkami. Nenápadnú, hanblivú študentku medicíny opustí milenec a ona v zúfalstve rafinovane preberie priateľa svojej najlepšej kamarátke. Po piatich rokoch je z nej atraktívna žena. Rezignuje na profesionálne ambície, aby získala nezávislosť a mohla zasahovať do života iným, a tak sa baviť i vychutnávať svoju moc. Manipuluje s ľuďmi, zneužíva ich slušnosť, slabosť či zbabelosť. Napriek istej vykonštruovanosti sa stal film prísľubom nových talentov (debutuje ním aj kameraman F.A. Brabec). Výrazne sa uplatňuje naliehavo vibrujúca naddimenzovaná hudba Chlumeckého a Veselého. Chýlková vierohodne vystihla prenikavé zmeny v správaní hlavnej postavy. Myšlienkovo nie celkom koncízny, ale s mrazivou zúrivosťou nakrútený temperamentný film. (oficiální text distributora) Zajímavostí filmu je obsazení vedlejších i epizodních rolí umělci z jiných, než čistě hereckých profesí. Libor Žídek ve vedlejší roli Danina milence je zpěvák a sólista operety, postavu generálního ředitele podniku ztvárnil Miroslav Frydlewicz, sólista opery pražského Národního divadla a v další roli se vyskytl Imran Zangi, hráč na perkuse.

4.5.2020roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před vchodem do podniku z filmu Čas sluhů.
27.8.2018Mirek Behenský vložil reálnou fotografii k místu natáčení Mezi honoraci z filmu Čas sluhů.
4.6.2016bajko.nur vložila reálnou fotografii k místu natáčení schodisko nemocnice z filmu Čas sluhů.
21.1.2016honajz vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred domom z filmu Čas sluhů.
13.9.2015Teoretik okomentoval místo natáčení Studovna z filmu Čas sluhů.
1.11.2014Teoretik vložil reálnou fotografii k místu natáčení aula z filmu Čas sluhů.
24.5.2014Teoretik vložil reálnou fotografii k místu natáčení v kostole z filmu Čas sluhů.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.64