Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Skandál v Gri-Gri baru

Skandál v Gri-Gri baru Heureka Skandál v Gri-Gri baru
Skandál v Gri-Gri baru

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

ladak1

Další z řady retrosnímků, jejichž prostřednictvím normalizační kinematografie kritizovala „špinavé“ praktiky první republiky, natočil Karel Steklý. Protagonisty vyprávění jsou dva veteráni z první světové války. Zatímco Jan (Jiří Krampol) najde po válce místo jako elektrikář, Ríša (Petr Svojtka) se stává redaktorem sociálně demokratických novin Právo lidu. Zblízka tak poznává amorálnost stranických funkcionářů. Jedním z nich je i senátor Koubek (Zdeněk Buchvaldek), jenž se po titulním skandálu stáhne do ústraní. Účastní se však tajného zasedání sociálně demokratických poslanců, kteří se na podnět ministerského předsedy Tusara rozhodnou zradit voliče a podat demisi… Tendenční snímek líčí dobové politické události z roku 1920 jako morální vítězství levicového křídla sociální demokracie, z nějž později vznikla Komunistická strana Československa. (Filmový přehled)

28.5.2023Teoretik vložil reálnou fotografii k místu natáčení Schodiště z filmu Skandál v Gri-Gri baru.
13.4.2023Teoretik okomentoval místo natáčení Schůze z filmu Skandál v Gri-Gri baru.
9.3.2023JirkaRybka nalezl lokaci místa natáčení Emigranti z filmu Skandál v Gri-Gri baru.
9.3.2023JirkaRybka nalezl lokaci místa natáčení Tramvaj z filmu Skandál v Gri-Gri baru.
9.3.2023bobinaulrichova okomentoval místo natáčení Tramvaj z filmu Skandál v Gri-Gri baru.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.14