Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Ozzy89CZ

"Vážení posluchači, radiožurnál stanice Hlas New Yorku vás vítá u svých přijímačů. Poslechněte si nejprve hlavní body dnešních zpráv. Válka v jihovýchodní Asii, boje na Středním Východě, revoluce v Bolivii, další série poprav v Irsku, přátelské setkání předáků teroristických organizací v Monte Carlu." Takovým rozhlasovým hlášením začíná komediálně laděná divadelní hra brazilského autora Joao de Bethencourta "Den, kdy unesli papeže". A končí slovy: "Nejprve vyslechněte hlavní body zpráv: Urputné boje v jihovýchodní části Asie. Revoluce v Bolivii. Poprava deseti spiklenců v Syrii. Neznámý šílenec zavraždil pět lidí a nyní prchá do Chicaga." Tohle jsou tedy zprávy, které rámují dva dny, v nichž se celý příběh odehrává. Nevypadá to na První pohled na nejveseleší dva dny. A přesto se v nich odehraje komedie tak zábavná a s tolika zvraty. A nadto komedie, která hledá sílu v naději, že v každém z nás se skrývá laskavost i hluboká touha po porozumění a vstřícnosti. Je to příběh našich dnů (jak ostatně napovídají i citované rozhlasové zprávy) a přece naše dny přesahuje, ostatně - každý den nedochází k únosu papeže. (oficiální text distributora)

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.75