Menu

Děj filmu či seriálu

ozzy

Taková jednoduchá věc, jako je maturita, dělí oblíbeného mistra Kroupu od vyššího postu. Navštěvování večerní průmyslovky se však pohodlnému Kroupovi zrovna dvakrát nechce, a to i přes naléhání ostatních kolegů. Ti mají totiž obavu, aby jej na místě mistra nevystřídal až příliš ambiciózní, nicméně naprosto neschopný Hujer.

Průmyslovku ovšem navštěvuje i Kroupův syn a jak se ukáže, tentokrát to nebudou rodiče, kdo učí své děti. Do toho nezaviněná milostná aférka Kroupy a o zábavu je postaráno.

Místa natáčení:

Ve filmu Marečku, Podejte mi pero! se mnoho exteriérů bohužel neobjevuje. Filmovou fabriku si zahrály Strojírny a slévárny v Roudnici nad Labem.

Dům rodiny Týfovy, kam jde Kroupa vysvětlit nedorozumnění, najdete v Praze v ulici Morseova. Dům se od natáčení vcelku výrazně změnil a rozpoznat jej není zcela jednoduché. Filmovou "průmyslovku" si zahrála současná Obchodní akademie na ulici Dušní v Praze 1.

28.12.2022omikron okomentoval místo natáčení Návštěva z filmu Marečku, podejte mi pero!.
26.12.2022sator vložil místo natáčení Návštěva k filmu Marečku, podejte mi pero!.
4.1.2022omikron okomentoval místo natáčení stavba novej továrne 2 z filmu Marečku, podejte mi pero!.
24.1.2015ellobo nalezl lokaci místa natáčení Továrna z filmu Marečku, podejte mi pero!.
9.11.201412jirka vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dům Týfových z filmu Marečku, podejte mi pero!.
26.1.2012ozzy schválil místo natáčení Hujerova ulice z filmu Marečku, podejte mi pero!.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.89