Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Do Československa prilieta zlodej Reiner (Josef Sovák), ktorý plánuje z vily určenej k demolácií ukradnúť zlaté doláre. Plán mu prekazí drobný zlodejíček Celestýn (Josef Dvořák), ktorý mu ukradne z auta náradie. Reiner je preto nútený požiadať o pomoc bývalých kumpánov Dávidka (Jan Libíček) a Fifku (Václav Babka), od ktorého si kúpi nové nástroje. Polícia zadrží Celestýna pri pokuse predať ukradnuté náradie a pustí sa do pátrania po Reinerovi. Tomu sa nepozorovane podarí utiecť polícií z hotela a vyberie sa do vily. Sledujú ho však Dávidek i Fifka.

Kým Dávidka Reiner odhalí, Fifka, ktorý sa ukryl vo vile Reinera uspí a ujde aj s kufrom dolárov. Reinera spiaceho po boku majiteľky domu Sýkorovej (Květa Fialová) nájde jej milenec Tratil (Jiří Krampol) a vyhodí ho z vily. Dávidek, ktorému sa medzitým podarilo vyslobodiť z auta, kde ho Reiner uväznil prinúti Tratila v domnelí, že je to Reiner , nasadnúť do auta a odvezie ho na políciu. Reiner medzitým pátra po ukradnutých dolároch a stopa ho privedie k Fifkovi, u ktorého skutočne spoločne so svojim kumpánom Donovanom (František Němec) kufor s dolármi nájde. Donovan uteká autom z dolármi z Československa. Na hranici ho však vďaka Fifkovmu svedectvu zatknú.

Zatknú aj Reinera na letisku, ale pre malý rozsah škody ho pustia do lietadla do Londýna, kde ho totiž bude čakať anglická polícia a kde mu hrozí až 15 rokov väzenia.PC

Miesta natáčania:

Film Muž z Londýna sa točil v Prahe na letisku Ruzyně, Keplerovej ul., Petřínskej záhrade a Plzni na nám. Republiky a v priľahlých uliciach Dřevěná a Riegrova.

8.5.2023Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení trolejbusová zastávka z filmu Muž z Londýna.
22.4.2012Jaja608 vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred Dávidkovým domom z filmu Muž z Londýna.
31.3.2012breznicky okomentoval film Muž z Londýna.
5.3.2012Tomáš B. vložil reálnou fotografii k místu natáčení na letisku z filmu Muž z Londýna.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.68