Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Teoretik

Rok 1781. Stárnoucí a životem zklamaná hraběnka (B. Bohdanová) poskytuje na svém zámku pohostinnost abbému (E. Cupák), jenž se u katolických obyvatel panství těší značnému vlivu. Ve skutečnosti je to bývalý jezuita a fanatický odpůrce jakohokoliv pokroku. Jediný, kdo mu dokáže v názorech na víru a vzdělání odporovat, je mladý vídeňský lékař Kamenický (P. Svoboda). Právě díky němu najde zatrpklá hraběnka novou radost ze života. Její manžel se totiž o ženu ani o panství nestará a věnuje se jen hledání podzemního pokladu a svádění hraběnčiny chráněnkyně Renáty (P. Havlíčková). V té době se do kraje vrací českobratrský emigrant Václav Horák (T. Hanák), který se v jeskynním úkrytu tajně schází se svou milou Frantinou (M. Kuklová). Žárlivý nápadník Tomáš (I. Jiřík) však jejich skrýš odhalí a s pomocí abbého rozpoutá na "kacířského" nepřítele krvavý hon... (oficiální text distributora)

Místa natáčení:

Film se točil na zámku Nový Falkenburk v Jablonném v Podještědí, světničkách u hradu Valečov, v jeskyni ve Skalici u České Lípy a kapli zámku Hořín. Interiérové scény zámku boli natáčané v ateliéru.

21.2.2013yurasch nalezl lokaci místa natáčení v kostole z filmu Poklad hraběte Chamaré.
17.7.2012ceskyfotograf vložil reálnou fotografii k místu natáčení Hraběnka na balkóně zámku z filmu Poklad hraběte Chamaré.
17.7.2012ceskyfotograf vložil reálnou fotografii k místu natáčení alej z filmu Poklad hraběte Chamaré.
17.7.2012ceskyfotograf vložil reálnou fotografii k místu natáčení sídlo grófky Chamaré z filmu Poklad hraběte Chamaré.
23.1.2012Teoretik nalezl lokaci místa natáčení mše za císařovnu z filmu Poklad hraběte Chamaré.
21.1.2012Teoretik vložil místo natáčení mše za císařovnu k filmu Poklad hraběte Chamaré.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.14