Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Steev

Úsměvný muzikál Ladislava Rychmana o lásce dvou mladých lidí ze zcela odlišného společenského postavení. Parta zedníků se po bloumání pražskými ulicemi marně pokouší dostat do vysokoškolského klubu. Uspěje pouze Václav Bidlas, který se přitom seznámí se sympatickou studentkou stavařiny Pavlou. Právě ta mu u vchodu dosvědčí že je medikem, který si jen zapomněl index. Příjemně prožitý večer pak oba dva sblíží. Ještě chvíli Venca předstírá studium, ale právě v okamžiku, kdy je rozhodnut odtajnit Pavle pravdu, pomůže svou duchapřítomností při náhodné havárii motocyklisty. Obdiv jeho přítelkyně ještě vzroste, ale při studentské praxi na stavbě vyjde vše najevo. Pavla se z nemilého překvapení rychle vzpamatuje, láska k Vencovi je silnější, než zklamání, že nejde o vysněného budoucího doktora. Mnohem těžší zkouška ale čeká oba dva doma. Maloměšťáčtí rodiče Pavly po zjištění pravého stavu věci Vencu vyhodí, ten se ale ani doma nesetká s větším pochopením. Otec s matkou žijí jen stavbou luxusní vily a dívku podezírají z vypočítavosti. Mladý pár se ale nevzdává… V hlavních rolích Pavly a Venci se představili tehdejší spolužáci z FAMU a dnes úspěšní herci Ilona Svobodová a Jan Čenský. (Steev)

21.7.2023trempík vložil reálnou fotografii k místu natáčení Na schodišti z filmu Láska na druhý pohled (1981).
5.10.2012Sammys vložil reálnou fotografii k místu natáčení U lékařské fakulty z filmu Láska na druhý pohled (1981).

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.24