Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Lipinski

Hlavní postava příběhu, mladá zdravotní sestra Marta Kavanová, která stojí poněkud stranou obvyklého rozložení rolí mezi "četníky a zloděje". Je "pouze" lehkomyslnou manželkou, která se nezajímá, odkud její manžel bere peníze na její blahobytný a bezstarostný život. Netuší, že peníze pochází nejen z podvodných kšeftů s obrazy a šperky, ale také z loupežného přepadení menší pražské pošty, během kterého jeden z Kavanových kompliců zastřelil mladou úřednici a zranil policistu. Teprve po manželově nečekané smrti Marta zjistí, že byl zapleten do podezřelých obchodů a vzápětí je ve svém bytě přepadena dvojicí neurvalých manželových kompliců, surově se domáhajících peněz z poštovní loupeže, které měl Kavan na čas někde ukrýt. Když objeví fotografie mlýna, který muž nedávno koupil, donutí ženu, aby je tam odvezla. Cestou je však zahlédne nesmělý ctitel Marty, mladý fotograf Ivan, který začne trojici sledovat. Pokusí se ženu zachránit, ale je přitom zabit jedním z padouchů, všeho schopným Dolfim. Vyděšená Marta se pokusí o lest a namluví mužům, že peníze jsou uloženy u jednoho přítele v Praze. Milenec Milan, kterého se pokusí zkontaktovat, jí však odmítne pomoci, a tak se situace Marty zdá bezvýchodná. Přestože Bareš již pochopil, že žena o penězích nic neví, agresívní Dolfi se nemíní vzdát a je připraven peníze získat za každou cenu. (oficiální text distributora)

3.9.2023Steev vložil reálnou fotografii k místu natáčení V podniku z filmu Řetěz.
21.2.2023Tomáš Slach vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před nehodou z filmu Řetěz.
1.2.2023JirkaRybka okomentoval místo natáčení Telefonní budka z filmu Řetěz.
1.2.2023Tomáš Slach vložil reálnou fotografii k místu natáčení Informace z filmu Řetěz.
1.2.2023Tomáš Slach vložil reálnou fotografii k místu natáčení Informátor z filmu Řetěz.
1.2.2023bobinaulrichova okomentoval místo natáčení Telefonní budka z filmu Řetěz.
29.9.2020Tomáš Slach vložil reálnou fotografii k místu natáčení Honička 2 z filmu Řetěz.
29.9.2020Tomáš Slach vložil reálnou fotografii k místu natáčení Honička 1 z filmu Řetěz.
25.3.2013yurasch vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před poštou z filmu Řetěz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.98