Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

caukys

Anči Bártovou zaměstnanou v exportní firmě propustí. Při cestě na venkov,kde má být vychovatelkou dětí v továrníkově rodině se seznámí se zpěvačkou Lu de Mila z Paříže. Ta jede k rodičům svého mrtvého muže, aby je utěšila. Lu rodiče nezná, a žít na venkově se jí moc nechce. A tak chce Anči poslat místo sebe. Když Anči nesouhlasí zamění doklady a zmizí. Různé nepředvídané okolnosti vždy Anči zabrání říci rodičům pravdu. A tak zůstává, až do doby kdy se objeví Mirek, jenž leteckou havárii přežil jako zázrakem. Mirek ji nejprve pokládá za podvodnici. Anči mu ale všechno vysvětlí a on se do ní zamiluje natolik, že Lu žádá o rozvod. Když se od ní doví, že jejich sňatek je neplatný, neboť její první manžel též žije, Mirko s Anči odjíždějí do Paříže, kde se chtějí vzít...(oficiální text distributora)

#Místa natáčení:

Zámek Vinoř

6.6.2013Sammys okomentoval místo natáčení U vody z filmu Vdovička spadlá s nebe.
6.6.2013Sammys nalezl lokaci místa natáčení U vody z filmu Vdovička spadlá s nebe.
6.6.2013Sammys okomentoval místo natáčení U vody z filmu Vdovička spadlá s nebe.
6.6.2013DrKluge okomentoval místo natáčení U vody z filmu Vdovička spadlá s nebe.
6.6.2013DrKluge okomentoval místo natáčení U vody z filmu Vdovička spadlá s nebe.
5.6.2013Sammys okomentoval místo natáčení U vody z filmu Vdovička spadlá s nebe.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.15