Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Dej filmu Hodíme se k sobě, miláčku...? začína v okamžiku už tretej svadby Aleny (Iva Janžurová), čoho svedkom je aj jej kamarátka Marta (Jana Brejchová). Tá sa vybrala do Kovomatu kúpiť krúžky na záclony. Tie ale nemali a pohotový vedúci Viktor Tomáš (Vlastimil Brodský) jej namiesto nich ponúkne krúžky na kľúče a ponuku k sobášu... Po desiatich rokoch manželstva Viktor a Marta dostanú od Aleny pozvánku k návšteve. Alena sa znovu vydala tentokrát za Káju Kučeru (František Peterka), ktorého jej vybral počítač. Viktor a Marta fascinovaný ich dokonalým manželstvom sa rozhodnú nájsť si tiež dokonalých partnerov.

Počítač každému z nich určí jedného partnera – Marte hudobného skladateľa Petra Karáta (Josef Bláha) a Viktorovi doktorku Máriu Tuchlovú (Eva Jiroušková). Ani jeden z nich však na prvom stretnutí svojho počítačom určeného partnera nestretne. Petr Karát pošle na schôdzku s Martou inštalatéra Frantu (Vladimír Menšík) a Viktor v zdravotnom stredisku spozná doktorku Brčkovu (Regina Rázlová), ktorá zastupuje MUDr. Tuchlovú. Zatiaľ čo Viktora doktorka Brčková, o ktorej si myslí, že je Tuchlová očarí na prvý pohľad,

Marta, ktorej sa Franta vôbec nepáči z divadla odíde. Všetko ale „napraví“ ozajstný Petr Karát, ktorý Martu navštívi vo fotoateliéri, kde Marta pracuje a aj ju jej počítačový partner dokonale očarí. Zdá sa tak, že rozpad manželstva Viktora a Marty je neodvratný. Podivnou náhodou sa všetci aktéri stretnú v byte manželov Tomášovcov a po veľkej hádke odchádza Marta z bytu ku Karátovi. Tu si začína uvedomovať, že hoci má s Karátom mnoho spoločné, jej vzťahu chýbajú práve tie rozdiely, ktoré zažívala pri Viktorovi. To isté pociťuje aj Viktor a obidvaja nakoniec svojich nových partnerov opustia a vrátia sa k sebe.

17.9.2022Místo natáčení na zámku 2 z filmu Hodíme se k sobě, miláčku...? bylo okomentováno.
15.3.2022klaramudr vložila reálnou fotografii k místu natáčení dom Tomášových z filmu Hodíme se k sobě, miláčku...?.
9.6.2014Tomíno vložil reálnou fotografii k místu natáčení dom Tomášových z filmu Hodíme se k sobě, miláčku...?.
26.5.2014milhaushb vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred Aleniným domom z filmu Hodíme se k sobě, miláčku...?.
26.5.2014milhaushb vložil reálnou fotografii k místu natáčení zákaz parkovania z filmu Hodíme se k sobě, miláčku...?.
26.5.2014milhaushb vložil reálnou fotografii k místu natáčení zoznámenie z filmu Hodíme se k sobě, miláčku...?.
26.5.2014milhaushb vložil reálnou fotografii k místu natáčení námestie 3 z filmu Hodíme se k sobě, miláčku...?.
26.5.2014milhaushb vložil reálnou fotografii k místu natáčení námestie z filmu Hodíme se k sobě, miláčku...?.
26.5.2014milhaushb vložil reálnou fotografii k místu natáčení námestie 2 z filmu Hodíme se k sobě, miláčku...?.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.79