Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

ozzy

Žil byl jeden král, který si říkal Já První. Svou vládu chtěl odevzdat jedné ze tří dcer, a to podle toho, která jej má nejraději. Zpěvanka má svého tatínka ráda, jako své zlato v hrdle, Drahomíra jako zlato pověšené na hrdle, a nejmladší Maruška si krále cení jako sůl. Král však považuje sůl za obyčejný a nanicovatý nerost, dá Marušku vyhnat a přikáže všechnu sůl svézt na hrad a následně rozpustit v řece. Teprve po čase, s ubývající chutí k jídlu král uzná, že měla Maruška pravdu a že soli je všude za potřebí. Pohádka končí velkou svatbou, král si vezme fortelnou vdovu Kubátovou, Maruška rybáře, Drahomíra zahradníka a Zpěvanka dudáka. (Ozzy)

Kde se natáčelo:

Pohádka Byl jednou jeden král se takřka kompletně natáčela ve studiích. Objevuje se zde několik málo reálií, například starý kamenný most nedaleko Staré Hlíny na Třeboňsku. Na mostě se natáčela také pohádka Z pekla štěstí.

10.2.2024Lamia83 vložila reálnou fotografii k místu natáčení Kamenný most z filmu Byl jednou jeden král.
27.12.2023sator okomentoval film Byl jednou jeden král.
27.12.2023sator okomentoval film Byl jednou jeden král.
27.12.2023sator okomentoval film Byl jednou jeden král.
6.7.2016Kadlos vložil reálnou fotografii k místu natáčení Chalupa u rybníka z filmu Byl jednou jeden král.
11.8.2014jsarka vložila reálnou fotografii k místu natáčení Kamenný most z filmu Byl jednou jeden král.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.99