Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

ozzy

Hostinský Tatrmuž z hostince U kamenného stolu truchlí nad ztrátou své manželky, která utekla s nafoukaným, sebestředným a hlavně podprůměrným hercem nejrůznějších rolí. Hostinec málem upadne v zapomnění, naštěstí právě přijeli hostinského synovci Tomáš a Spytihněv. I když ono to s tím štěstím nebude tak růžové, tito již dospělí pánové spolu od útlého dětství, kvůli pár hliněným kuličkám a cvrnkané, nemluví. Domluví se, že první týden povede hostinec Spytihněv, a Tomáš bude podřízeným, a přesně v neděli v poledne si role vymění.

Za pár dnů to jde s hostincem z kopce, situaci navíc zkomplikují sestry Věrka a Alena, které se oběma mládencům tuze líbí. Jak to s hostincem dopadne vám pak samozřejmě prozradit nemohu. Film byl natočen podle románu Karla Poláčka, který jej vydal v roce 1941 pod krycím jménem Vlastimil Rada. V této době nemohl vzhledem ke svému židovskému původu publikovat. (Ozzy)

Filmová místa

Film Hostinec U kamenného stolu se natáčel na těchto místech:

Lány
Lázně Libverda
Průhonice - zámecký park
Roztoky u Prahy
Rychnov nad Kněžnou a okolí
Solnice

kacer57

Malá zajímavost: Jednoho z nápadníků mladých slečen, Gastona, ztvárnil herec Václav Špidla, otec bývalého premiéra vlády ČR Vladimíra Špidly.

16.12.2023sator okomentoval film Hostinec „U kamenného stolu“.
22.10.2015Josef Křehnáč vložil reálnou fotografii k místu natáčení Lázně z filmu Hostinec „U kamenného stolu“.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.97