Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

DanielSann

Originální seriál z produkce HBO, který zkoumá 5 nejčastějších nemocí velkých měst. Narkotika, pašování, byrokracii, školní systém a tisk. Co víme o Baltimoru? Je to špinavá díra, plná drog, pašeráků, zkorumpovaných politiků jako vlastně každé druhé město tohohle zvráceného světa. Na druhou stranu jsou tu však taky blázni jako je policejní detektiv Jimmy McNulty (Dominic West), kteří se tím svinstvem prohrabávají a pro vlastní potěšení z něj vytahují odpadky. Na Jimmyho kuří oko čím dál častěji šlape drogový král Avon Barksdale (Wood Harris) a jeho pravá ruka Russell 'Stringer' Bell (Idris Elba), kteří v ulicích nenechávají jen narkotika, ale i spousty mrtvých těl. A právě tady začíná sága o předem prohraném boji se zločinem, která svého času posbírala nejedno ocenění a byla kritikou vynášena do nebe.

16.3.2015DanielSann vložil místo natáčení Mezi činžáky k epizodě Nákup seriálu The Wire - Špína Baltimoru.
24.2.2015Turry nalezl lokaci místa natáčení Ashburton Woods Apartments z epizody Zvláštní oddíl seriálu The Wire - Špína Baltimoru.
26.1.2015DanielSann vložil místo natáčení Ashburton Woods Apartments k epizodě Zvláštní oddíl seriálu The Wire - Špína Baltimoru.
17.1.2015DanielSann vložil místo natáčení Vražda William Ganta k epizodě Terč seriálu The Wire - Špína Baltimoru.
17.1.2015DanielSann vložil místo natáčení New York Fried Chicken k epizodě Terč seriálu The Wire - Špína Baltimoru.
17.1.2015DanielSann vložil místo natáčení Prodejce drog k epizodě Terč seriálu The Wire - Špína Baltimoru.
17.1.2015DanielSann vložil seriál The Wire - Špína Baltimoru.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.87