Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

omikron

Rhon je dvanáctiletý chlapec z roku 3000, je synem vědce, který vynalezl stroj času. Jeho strýc doktor Graf je obviněn Akademií věd, že se provinil proti základnímu zákonu cestování časem a to - měnit minulost. Aniž by Rhon informoval svého otce, vydá se na cestu do minulosti. Má totiž podezření, že jeho strýc chce ze svého na zámku Noir, cestovat časem do 16. Století.

Sice strojem času odjede, ale přistane v roce 1982, protože se stroj poškodí. Ale je sledován muži z budoucnosti. Pomůže mu chlapec Mark, kterému bylo právě dvanáct let. Rhon potřebuje k opravě svého stroje rtuť. Mark všem vypráví o divném chlapci z budoucnosti, ale nikdo mu nevěří ani slovo. Ale když ukáže stroj, konečně se mu pomoci dostane a on může pokračovat ve své cestě.

Na výlet do roku 1791 do Vídně k návštěvě Mozarta. Ve Vídni potká muže, který je podobný strýci Grafovi. Ukáže se, že to je v šílený alchymista Kelley, který má v držení elixír života z Atlantidy a je mu již více než 200 let. Kelley chce získat stroj času a s jeho pomocí plánuje návrat do doby Rudolfa II., protože jeho elixír už dochází a on potřebuje získat další. Ukradne však druhý stroj času, kterým společník doktora Grafa, Bernhard pronásleduje Rhona, Kelley ho zabije a zmizí. Rhon se vrátí do budoucnosti a informuje svého strýce o smrti doktora Bernarda a zmizení Kelleyho. Navštíví Marka a s dalším účastníkem Earlem odletí do Prahy 16. Století. Tam jsou zatčeni vojáky a uvězněni pro podezření z čarodějnictví. Císař Rudolf II. Je nutí, aby mu vyrobili zlato. Ve stejné době se objeví i Kelley a k překvapení všech má sebou Markovu sestru Judy. Ta pomůže císaři od silné bolesti hlavy a pomůže ostatním na svobodu.

Kelley v mezidobí ukradne mapu Atlantidy, ale je pronásledovaný Markem a Rhonem. Kelley, jehož stroj času se rozbije někde v Egyptě, v době faraonů zemře. Mapu Atlantidy si vezme doktor Graf, ale nemůže se vrátit do budoucnosti, protože stroj je kontaminován pouštní bouří a tak nouzově přistane v daleké minulosti a setkává se zde s kmenovou princeznou Rhu. Toto přistání se datuje tři roky před tím než je Atlantida potopena. Earl se chce vrátit do budoucnosti, aby připravil velkou výpravu k znovuobjevení Atlantidy, ale palubní počítač AL-2 ohlásil, že se blíží zemětřesení. I Rhu a ostatní je varují před návratem domů.

21.2.2024Cholerikkadan vložil reálnou fotografii k místu natáčení Jeskyně z epizody Tajemní bohové seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
26.9.2023sasorts nalezl lokaci místa natáčení Na zahradě z epizody Přistání na snídani seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
26.9.2023sasorts nalezl lokaci místa natáčení Sousední dům z epizody Ve špatném domě seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
11.9.2023sasorts nalezl lokaci místa natáčení Noir 1 z epizody Narozeninové přistání seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
11.9.2023sasorts nalezl lokaci místa natáčení Koupání z epizody Ve špatném domě seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
5.12.2022Epizoda Ve špatném domě seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou byla okomentována.
5.12.2022Epizoda Ve špatném domě seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou byla okomentována.
23.9.2022omikron okomentoval místo natáčení Podloubí z epizody Plnou parou vpřed seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
17.9.2022JirkaRybka nalezl lokaci místa natáčení Kameník z epizody Plnou parou vpřed seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
17.9.2022JirkaRybka nalezl lokaci místa natáčení Podloubí z epizody Plnou parou vpřed seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
6.9.2022Místo natáčení Branka z epizody Císařovy vězni seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou bylo okomentováno.
4.4.2022Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před domem Kellyho z epizody Koncert v Praze seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
16.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Přílet do roku 1791 z epizody Plnou parou vpřed seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
5.9.2021ales_j vložil reálnou fotografii k místu natáčení Nemocnice z epizody Císařovy vězni seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
12.11.2020omikron okomentoval místo natáčení Podloubí z epizody Plnou parou vpřed seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
30.12.2019jirka-s vložil reálnou fotografii k místu natáčení Stadión z epizody Císařovy vězni seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
1.5.2017monro nalezl lokaci místa natáčení Před Markovou vilou z epizody Narozeninové přistání seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
5.1.2017pbokr nalezl lokaci místa natáčení Jeskyně z epizody Tajemní bohové seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
25.10.2016Brouk vložil reálnou fotografii k místu natáčení V jeskyni z epizody Tajemní bohové seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.
16.1.2016honajz vložil reálnou fotografii k místu natáčení Výlet do Prahy 3 z epizody Koncert v Praze seriálu Připoutejte se, letíme nad Atlantidou.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.22