Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

trempík

Alain Delon ztělesňuje profesionálního zabijáka, který má zabít afrického politika. Vůbec se mu však do toho nechce a prchá před zadavateli úkolu. Zamiluje se na statku do Claire, kterou hraje Catherine Deneveueová, s níž prchá do Tichomoří... Po dokončení své poslední "práce" v Africe se nájemný vrah Christian Morelli vrací domů do Paříže. Ve vém bytě nachází přítele Michela, kterému oznámí, že hodlá se zabíjením skončit. Michel ho ale varuje: nebude snadné jen tak opustit zločineckou organizaci. Vzápětí se Christian rozchází se svou mladou přítelkyní Matyldou a pak si jde pro poslední peníze. Šéf organizace zvaný Koks ho ale nechce pustit: je nejlepší a on má pro něj další obchod. Christian rezolutně odmítá. Organizace ho ale pronásleduje. Brzy ho navštíví muž, který se představí jako Boro a tvrdí, že je jeho nástupce. Chce zpět peníze a hrozí, že zabije Matyldu. Christian ho zlikviduje a odjíždí na svou novu farmu, kde jsou ještě její bývalí majitelé: krásná Claire Chevalierová a její surový a neurvalý manžel Felix. Christian se Clairy zastane a záhy se stávají milenci. Pak ale na farmu vtrhne skupina teroristů, jejichž velitele Schroedera Christian kdysi na zakázku zastřelil. Jeden z nich chladnokrevně zabije Felixe. Smrt ale hrozí i Christianovi a Claire. Oběma se nakonec podaří vyváznout a odjíždějí spolu do Paříže. Tím ovšem jejich problémy zdaleka nekončí, naopak...(oficiální text distributora)

5.9.2020RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení Oblouk z filmu Šok.
17.6.2020Chris G. nalezl lokaci místa natáčení Martin přijíždí na statek z filmu Šok.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.1