Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

ladak1

Ústředními postavami této televizní komedie pro mládež jsou dva chlapci, bratři Láďa (Tomáš Holý) a Petr (Miroslav Balík). Žijí v tzv. věžáku spolu s rodiči (Josef Větrovec a Jiřina Bohdalová) a sestrou Evou (Dagmar Veškrnová), jež pracuje jako učitelka. Oba hoši jsou pohlceni četbou pojednávající o bytostech sajících krev – upírech. „Nebezpečí“ blízkosti podobné existence začínají odhalovat i v jejich domě. Středem zájmu chlapců se stane knihovník Tomáš Růžička (Josef Abrhám). Skutečný problém vznikne ve chvíli, kdy vyjde najevo, že Eva a Tomáš spolu chodí. Hoši si vezmou do hlavy, že svou sestru musí za každou cenu před nebezpečným upírem zachránit. Budoucímu švagrovi namluví, že Petřík je synem Evy a není zcela duševně zdráv. Pan Růžička je samozřejmě touto informací šokován, ale zachová se jako gentleman a svou pomoc nabízí nejen Evě, ale i jejímu „synkovi“. V té chvíli dochází k naprostému zmatení obou rodičů a samozřejmě Evy, jež se na svého snoubence za jeho zvláštní projev velmi rozzlobí. Zdá se, že vztah Evy a Tomáše skončil. Bráškové si začínají uvědomovat, co způsobili, je tedy třeba uvést všechny věci na pravou míru… (Petra.Barbie)

17.2.2022banji vložil reálnou fotografii k místu natáčení Věžák z filmu Upír ve věžáku.
16.7.2021honzach7 okomentoval místo natáčení Věžáky z filmu Upír ve věžáku.
16.7.2021honzach7 okomentoval místo natáčení Věžák z filmu Upír ve věžáku.
4.6.2020omikron okomentoval film Upír ve věžáku.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.1