Menu

Video

Video

Děj filmu či seriálu

trempík

Renatu Jůzlovou (Jana Plodková), Johanu Rychnovskou (Jitka Čadek Čvančarová) a Veroniku Majerovou (Lucia Siposová) spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé (Filip Blažek, Martin Stránský a Petr Vršek). V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano?

Johana, Renata a Veronika jsou šťastné, že začnou žít Nový život. Staly se majitelkami firmy svých manželů, statut vdov skýtá překvapivé výhody. Čeká je tolik příležitostí, tolik naplněných snů, tolik možností! Jen na sobě nesmí dát znát, že mají ze smrti manželů vlastně radost. Bujaré slavení tak skrývají za zdmi domu jedné z nich a spřádají plány, jak budou odteď žít. Brněnský detektiv Olin Nekula (Boleslav Polívka), který případ vyšetřuje, brzy zjistí, že nešlo o nešťastnou náhodu. K vdovám sice chová sympatie, ale něco mu tu nehraje. Olin brzy pochopí, že ve věci je něco mnohem většího, než manželské vraždění. Nachází totiž podivné propojení manželů hlavních hrdinek s podezřelou německou firmou. Ba co víc, stopy vedou k jeho kolegovi, šéfovi pražské kriminálky Písaříkovi (Jan Vondráček). A vdovy? Jejich nadšení postupně vadne. Představy nového a šťastného života se zdaleka nepotkávají se skutečností. Najdou sice tašku plnou peněz, jenže co s ní, když si je ani nemůžou užít, aby nebyly příliš nápadné? A pak je tu také podivná smrt jednoho z řidičů jejich firmy. A aby toho nebylo málo, zjistí, že Mirek, Renatin manžel jejich pokus o vraždu přežil.

Druhá série seriálu volně navazuje na první část. Johana, Renata a Veronika si na chatě připíjí na to, že zvládly tři roky nového života. Když se v první sérii za pomoci domácí výbušniny zbavily svých manželů, myslely si, že je čeká zářná budoucnost. Jejich euforii kazí jenom fakt, že finančně na tom nejsou nejlépe. Avšak Alex (Jiří Maryško) při svém stěhování do firmy objeví odkazy na minulé podnikání Renatina otce. Vdovám se rýsuje nový výdělek, který ale vyžaduje balancování na hraně zákona. Namlouvají si, že se drží na hraně zákona, velmi rychle však přepadnou mimo něj. Zdá se, že na tvrdé podmínky podsvětí budou krátké, ale nakonec si s nimi se svou sympatickou nešikovností přece jen poradí. Vyváznou se zdravou kůží, a dokonce se jim povede zbavit svět jednoho skutečného zločince. Všechny tři se zamilují, ale stejně jako dříve do nesprávných mužů. A jelikož Johana, Renata ani Veronika nikdy nedomýšlí svoje kroky daleko dopředu a vidina zisku je silnější, kývnou tajemné Madam Skleník (Iva Janžurová) na spolupráci. To ještě netuší, že jim je opět v patách nejenom policejní komisař Olin Nekula.

14.7.2023sasorts nalezl lokaci místa natáčení Mirek Jůzl přežil z epizody S1E02 seriálu Černé vdovy.
22.2.2023JirkaRybka vložil reálnou fotografii k místu natáčení Rozvoz lízátek z epizody S02E02 seriálu Černé vdovy.
12.2.2023JirkaRybka nalezl lokaci místa natáčení Rozvoz lízátek z epizody S02E02 seriálu Černé vdovy.
12.2.2023Bojira nalezla lokaci místa natáčení Noční klub Rafael z epizody S02E02 seriálu Černé vdovy.
26.1.2023Tomáš Slach vložil reálnou fotografii k místu natáčení Renata jede do Drážďan z epizody S01E05 seriálu Černé vdovy.
8.5.2022Prochaine vložil reálnou fotografii k místu natáčení Chata u přehrady z epizody S01E01 seriálu Černé vdovy.
6.5.2022josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Křižovatka z epizody S01E01 seriálu Černé vdovy.
20.3.2021RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení Johana telefonuje do Německa z epizody S01E05 seriálu Černé vdovy.
8.8.2020RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení Johana se vrací do Prahy z epizody S01E07 seriálu Černé vdovy.
27.1.2020toxxtalgiafilm vložil reálnou fotografii k místu natáčení Poručík Nekula v Holešovicích II z epizody S01E01 seriálu Černé vdovy.
27.1.2020toxxtalgiafilm vložil reálnou fotografii k místu natáčení Poručík Nekula v Holešovicích z epizody S01E01 seriálu Černé vdovy.
17.7.2019vanplus vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před školou z epizody S01E01 seriálu Černé vdovy.
7.7.2019jirka101010 nalezl lokaci místa natáčení Johana na dálnici z epizody S01E07 seriálu Černé vdovy.
7.7.2019jirka101010 nalezl lokaci místa natáčení Johana na dálnici II z epizody S01E07 seriálu Černé vdovy.
17.5.2019vanplus nalezl lokaci místa natáčení V dřevěném přístřešku z epizody S01E07 seriálu Černé vdovy.
28.4.2019hopr vložil reálnou fotografii k místu natáčení Alex před drogerií z epizody S01E06 seriálu Černé vdovy.
28.4.2019hopr vložil reálnou fotografii k místu natáčení Superhrdina Alex II z epizody S01E06 seriálu Černé vdovy.
28.4.2019hopr vložil reálnou fotografii k místu natáčení Superhrdina Alex z epizody S01E06 seriálu Černé vdovy.
4.3.2019Kiki nalezla lokaci místa natáčení Erik před školou z epizody S01E01 seriálu Černé vdovy.
4.3.2019Kiki nalezla lokaci místa natáčení Před školou z epizody S01E01 seriálu Černé vdovy.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

  • Film Šťastný nový rok (2019) byl okomentován.

  • Film Šťastný nový rok (2019) byl okomentován.

  • Lamia83 vložila místo natáčení Přístav Zeebrugge k epizodě 5. Mám stovky bratranců seriálu Gentlemani.

  • Lamia83 vložila místo natáčení Rozhovor po golfu k epizodě 5. Mám stovky bratranců seriálu Gentlemani.

  • GF se zaregistroval.

  • Lamia83 vložila místo natáčení Golf k epizodě 5. Mám stovky bratranců seriálu Gentlemani.

  • Lamia83 vložila místo natáčení Pohřeb Lorda Bassingtona k epizodě 4. Nesoucitný gentleman seriálu Gentlemani.

  • Lamia83 vložila místo natáčení Eddie a Susie řeší farmu k epizodě 4. Nesoucitný gentleman seriálu Gentlemani.

  • Lamia83 vložila místo natáčení Dorset Hall k epizodě 4. Nesoucitný gentleman seriálu Gentlemani.

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.64