Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

vv

Volné pokračování pohádky Zkřížené meče Vás znovu svede s chytrou a statečnou princeznou Alexandrou, po jejímž boku už stojí věrná a milovaný manžel Valentin. Čeká na Vás napínavý příběh královské rodiny, plný intrik, které ale budou včas odhaleny. Zlý, pomstychtivý vévoda Gaston se nemůže smířit s tím, že korunu a s ní veškerou moc získal jeho starší bratr a spřádá podlé intriky a zlé pikle za vydatné pomoci starého kouzelníka Otona a jeho němého pomocníka Alíka. Vévoda se touží zbavit především tří lidí, kteří mu zabránili v konečném vítězství, když už sahal po královské koruně. Je to jeho neteř, budoucí královna Alexandra, její manžel Valentin a přítel Alexandřina otce Krištof.

Ti dva - vévoda Gaston i starý kouzelník - společně vymyslí krutou pomstu, jak co nejvíce ublížit těmto třem ušlechtilým lidem. Vévodu to kromě peněz stojí pouze tři kapky krve - za každého - jednu. Za pomoci Gastonových vojáků a šermířů, ničeho se neštítících lumpů a lapků, se jejich nebezpečný, ohavný plán dlouho daří a naši sympatičtí hrdinové se ocitají ve velikých nesnázích, trápí je nešťastná láska či ztráta milovaného partnera. V závěru přichází výrazný obrat - z Alíka se vyklube bratr Alexandry i Helenky, kterého Oton v dětství vyměnil v kolébce za podsvinče a krutý Gaston hyne vlastní zbraní, když na vlastní kůži pozná, že jediné, co je silnější nežli strašlivá nenávist - je veliká láska. Nastává proměna i kouzelníka Otona, jenž se sbližuje s lesní ženou, čarodějnicí Marunou a na závěr tohoto napínavého, dobrodružného, ale i hodně veselého příběhu se konají tři svatby.(oficiální text distributora)

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.09