Menu

Děj filmu či seriálu

kacer57

Film "Zítra se bude tančit všude", chce lidovou písní a tancem bojovat za radostný život, za nového člověka, za družbu a přátelství všech národů, za mír. Provádí nás naši krásnou vlastí; s písněmi a tanci naší mládeže se dostaneme až do Berlína, který se stal v roce 1951 na čtrnáct dnů městem světového mládí a ukázal celému světu, že i píseň, tanec a radost bojuje za lepší svět, za mír. Film byl s velkým úspěchem promítán na VII. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech i na Festivalech pracujících a po zásluze získal cenu přátelství mezi národy za optimistické a radostné vyjádření myšlenky mezinárodní solidarity mládeže a vyzdvižení významné úlohy lidové tvořivosti v této mírové družbě. (Filmový přehled)

ladak1

Film "Zítra se bude tančit všude" chce lidovou písní a tancem bojovat za radostný život, za nového člověka, za družbu a přátelství všech národů, za mír. Provádí nás naši krásnou vlastí; s písněmi a tanci naší mládeže se dostaneme až do Berlína, který se stal v roce 1951 na čtrnáct dnů městem světového mládí a ukázal celému světu, že i píseň, tanec a radost bojuje za lepší svět, za mír. Film byl s velkým úspěchem promítán na VII. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech i na Festivalech pracujících a po zásluze získal cenu přátelství mezi národy za optimistické a radostné vyjádření myšlenky mezinárodní solidarity mládeže a vyzdvižení významné úlohy lidové tvořivosti v této mírové družbě. (Filmový přehled 1952)

25.12.2023Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Karlův most z filmu Zítra se bude tančit všude.
13.12.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vystoupení v Budapešti 2 z filmu Zítra se bude tančit všude.
13.12.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vystoupení v Budapešti z filmu Zítra se bude tančit všude.
14.9.2022LuckyLoser vložil reálnou fotografii k místu natáčení Berlínský dóm z filmu Zítra se bude tančit všude.
20.7.2022honzach7 okomentoval místo natáčení Lojza se zprávou z filmu Zítra se bude tančit všude.
3.7.2019Maverick nalezl lokaci místa natáčení Křižovatka z filmu Zítra se bude tančit všude.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.52