Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Video

Děj filmu či seriálu

trempík

Patnáctiletý Darek (Tomáš Dalecký) v předjaří a během letních prázdnin prožívá na českosaském pomezí Lužických hor první zamilování do německé dívky Hanny (Emilie Neumeister). Láska k dívce vonící po pomerančích, zauzlovaný vztah k otci (Stanislav Majer), síla a něha věnovaná malé sestře Emě (Hana Bartoňová), pronásledování sociální úřednicí Kamilou Krejčí (Petra Bučková), stádo koní a s ním pan Havlík (Leoš Noha) a otcův kamarád Uli (Steffen Groth). To je Darkův svět, to je příběh o šťastném i bolestném dospívání. Koně tu nejsou drahé exempláře dostihových stájí, ale bytosti, o které je třeba pečovat a mít je rád. Jenže ani to nestačí, jak Darek pozná na sklonku léta, které je tečkou za jeho dětstvím. Tak jako každá tečka i tahle znamená nejen konec, ale zároveň nový začátek.

V dalších rolích se objeví Elizaveta Maximová jako Emina učitelka, Ewa Farna jako pošťačka Marta, která po smrti Darkovy maminky otci pomáhá, a Ľuboš Kostelný jako učitel Pachl.

8.7.2023kamil.borovicka vložil reálnou fotografii k místu natáčení Bydliště Hanny z filmu Uzly a pomeranče.
29.7.2022Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení Usedlost z filmu Uzly a pomeranče.
29.7.2022Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení Na kole z filmu Uzly a pomeranče.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.11