Menu

Děj filmu či seriálu

trempík

Kriminalista Viktor Mojžíš (David Švehlík) při obraně své dcery, kterou napadne rotvajler, zastřelí nejen psa, ale nešťastnou náhodou postřelí i jeho majitele Jindřicha Oseckého (Martin Finger). Když vyjde z vězení, je bez práce, manželka Marta (Sylvie Krupanská), která se s ním rozvedla, po něm požaduje dlužné výživné na dceru Lindu (Karolína Lipowská), a Oseckému, který skončil po incidentu na invalidním vozíku, musí splácet odškodné. Jeho bývalý kolega od policie podplukovník Taraba (Martin Pechlát) mu sice sežene práci v soukromé bezpečnostní agentuře, ale ta na splacení všech dluhů nestačí. V téže době na německé dálnici uprchne svým pasákům dcera Jindřicha Oseckého Klára (Elizaveta Maximová), která byla několik let nezvěstná. Policejní tým vedený pplk. Tarabou se pouští do vyšetřování. Podezřelým je Lukáš Kulhánek (Vojtěch Vondráček), který řídil auto, z něhož se Kláře podařilo utéct. Jeho boss Mareš (Pavel Batěk) trvá na tom, že je potřeba Kláru za každou cenu umlčet, aby proti Lukášovi nemohla svědčit, čímž by je všechny ohrozila. Jindřich Osecký si s manželkou Helenou (Zuzana Mauréry) psychicky zlomenou Kláru vezme do domácí péče. Když ale zjistí, že je Kulhánek sleduje a policie nemá dostatek důkazů jej obvinit, rozhodnou se vzít spravedlnost do vlastních rukou. Osudy Oseckých a Viktora se tak po letech znovu nečekaně protnou.

3.12.2022jarin44 nalezl lokaci místa natáčení Bezpečnostní agentura z epizody 1. díl seriálu Stockholmský syndrom.
3.12.2022jarin44 nalezl lokaci místa natáčení Kumpáni před bezpečnostní agenturou z epizody 2. díl seriálu Stockholmský syndrom.
3.12.2022jarin44 nalezl lokaci místa natáčení Před bezpečnostní agenturou z epizody 2. díl seriálu Stockholmský syndrom.
26.7.2020tube nalezl lokaci místa natáčení Na dálnici z epizody 1. díl seriálu Stockholmský syndrom.
24.4.2020nikolaskara vložil reálnou fotografii k místu natáčení U semaforu z epizody 2. díl seriálu Stockholmský syndrom.
24.4.2020nikolaskara vložil reálnou fotografii k místu natáčení U vchodu Mojžíšova bytu z epizody 2. díl seriálu Stockholmský syndrom.
24.4.2020nikolaskara vložil reálnou fotografii k místu natáčení Mojžíš jede za únosci z epizody 2. díl seriálu Stockholmský syndrom.
23.4.2020nikolaskara vložil reálnou fotografii k místu natáčení Důl Gabriela z epizody 2. díl seriálu Stockholmský syndrom.
16.1.2020lukaspilarik nalezl lokaci místa natáčení Na dětském hřišti z epizody 1. díl seriálu Stockholmský syndrom.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.86