Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

omikron

Komedie Výhra admirála Kotrby je příběhem penzisty Jana Kotrby (Ladislav Pešek), kterému nikdo neřekne jinak než "admirále", který jde za svým cílem, splnit si svůj sen, mít svoji loď a vyplout s ní na Vltavu. Loď si již zbudoval sám, ale chybí jí motor, na který nemá peníze, stojí totiž 8 tisíc korun, a z důchodu by na něj nenašetřil. Penězi mu nemůže pomoci ani nejlepší, letitý kamarád Alois Pošmurný (Rudolf Hrušínský), vdává se mu dcera a chce ji přispět na věno.

Ve zdejší prodejně Jednota vedoucí provozu vyhlásili cenu pro 100tisícího zákazníka a pan vedoucí Maštalíř (Václav Štekl) s napětím očekává, kdo jim bude. Když admirál Kotrba jde zakoupit pivo, souhrou všech náhod se tím oslavencem stává on sám. Výhrou je zakoupení zboží v prodejně Jednota v hodnotě 10 tisíc. Je z výhry smutný, ale umí si poradit. Zakoupí osm tisíc sodovek a před překvapenými obyvateli, kteří jej pozorují, s pomocí dětí, obsah lahví vylejí do kašny.

Vedoucí Jednoty, pan Maštalíř je na mrtvici, neboť k obchodu míří dvě nákladní auta s prázdnými lahvemi, za které admirál Kotrba vyžaduje vyplacení zálohy. Motor je zakoupen a za velkého zájmu přihlížejících, loď pod názvem Královna moří, vyplouvá na Vltavu.

6.10.2020honzach7 nalezl lokaci místa natáčení U Pošmourného z filmu Výhra admirála Kotrby.
4.10.2020omikron okomentoval místo natáčení Jednota z filmu Výhra admirála Kotrby.
4.10.2020honzach7 okomentoval místo natáčení Jednota z filmu Výhra admirála Kotrby.
2.10.2020omikron vložil místo natáčení Oslava u řeky k filmu Výhra admirála Kotrby.
2.10.2020omikron vložil místo natáčení Jednota k filmu Výhra admirála Kotrby.
2.10.2020omikron vložil místo natáčení U Pošmourného k filmu Výhra admirála Kotrby.
2.10.2020omikron vložil místo natáčení Ulice městečka k filmu Výhra admirála Kotrby.
2.10.2020omikron vložil místo natáčení Náměstí s kašnou k filmu Výhra admirála Kotrby.
2.10.2020omikron vložil film Výhra admirála Kotrby.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.51