Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

vv

Důchodce Šimon odmítne prodat svou chalupu bohatému kupci. Brzy na to mu někdo začne rozbíjet okna. Sousedka Anežka mu řekne, že to byl jeden z mladých výrostků, kteří jezdí okolo jeho stavení na kolech. Přes otce jednoho z kluků Šimon zjistí, že je to zřejmě Marek Zbořil. Stěžuje si na něj jeho rodičům, ale otec Zbořil Šimonovi vynadá, že obviňuje jeho syna bez důkazů. Šimon začne sbírat podpisy pod stížnost na chování dětí. Úředník na národním výboru mu ale radí, aby se obrátil na školu. Učitelka s ním sice sympatizuje, ale odmítne mu pomoci. Anežka, které také kdosi rozbil okno, se mu začíná vyhýbat. Sousedé jej pomlouvají, že nemá rád děti a je předpojatý, protože se nedokáže smířit s tragickou ztrátou syna. Parta kluků ničí dětské hřiště. Šimon dá jednomu z kluků pohlavek a otec chlapce jej vzápětí obviní z fyzického napadení. Úředník NV důchodce znovu pokárá. Signatáři stížnosti odvolávají své podpisy. Mají strach z vlivného Zbořila. Na veřejné schůzi iniciuje Zbořil nic neříkající petici proti vandalismu. Pak Šimona přemlouvá, aby dům kupci přece jen prodal, ale ten ho vyhodí. Vzápětí mu výrostci rozbijí skleník, otráví slepice a nakonec jej na cestě srazí do příkopu.

oficiální text distributora,

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.94