Menu

Video

Video

Děj filmu či seriálu

trempík

Kukačky vypráví příběh dvou rodin. První z nich je rodina Martina Kadlece (Marek Adamczyk) a Terezy Býčkové (Marta Dancingerová), mladého páru z Prahy, který zjistí, že jejich syn Jakub (Viktor Sekanina) s Aspergerovým syndromem není jejich. Druhá rodina, manželé Olga (Sabina Remundová) a Karel (David Novotný) Holcovi, bydlí v rodinném domě v Hranicích se svými dětmi Tomášem (Theo Schaefer), Bárou (Darija Pavlovičová), Marcelou (Denisa Barešová) a Karlovým bratrem, učitelem Davidem (Michal Isteník). Ve stejném městě bydlí se svými rodiči (Petr Kostka a Libuše Švormová) i Terezin otec Rudolf Býček (Luboš Veselý). Když se rodiny dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších, jako např. porodníka Tesaře (Jan Dolanský), jeho manželky, zdravotní sestry Kamily (Jitka Čadek Čvančarová), nebo primářky Kateřiny Fürstové (Klára Cibulková). Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch.

V dalších rolích se objeví Veronika Freimanová a Jiří Štrébl jako rodiče Martina nebo Štěpán Benoni a Adam Ernest v rolích nápadníků Marcely Holcové.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.93