Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Policie Modrava IV

Heureka Policie Modrava IV
Policie Modrava IV

Detail filmu

Video

Děj filmu či seriálu

trempík

Kapitánka Jana Vinická (Soňa Norisová) a poručík Kamil Sedláček (Filip Tomsa) řeší v poslední sérii oblíbeného kriminálního seriálu 8 nových případů. Opět nechybí ani staré známé osazenstvo policejní stanice v Kašperských Horách - Karel Franc (Jan Monczka), Vlasta Nováček (Zdeněk Palusga), Pepa Vítek (Matěj Dadák), Pavel "Jája" Votava (Michal Holán) a Lucie Krásenská (Jaroslava Bobková-Stránská).

Se 4. sérií ale přichází i několik změn a novinek! Major Václav Koutný (Jaroslav Satoranský) odchází do důchodu a novým šéfem klatovské kriminálky se stává major Jan Dostál (Róbert Halák) z hospodářské kriminálky. Jana se s tetou, pošťačkou Květou Válkovou (Jana Boušková), a jejím mužem, hajným Fandou Konášem (Josef Nechutný), museli přestěhovat z chalupy, kterou sežrala dřevomorka, do hájovny. A na Šumavu se z Českých Budějovic stěhuje Blanka Majerová (Petra Martincová), která se jako zdravotní sestra stane pravou rukou MUDr. Martina Beneše (Martin Davídek) a velmi rychle se skamarádí s prodavačkou Katkou Nováčkovou (Taťjana Medvecká), recepční Maruškou Bláhovou (Dagmar Čárová) i pošťačkou Květou Válkovou.

Co jsou naopak další jistoty? Oblíbené postavy z předchozích řad, např. cestář Jindra Cerman (Martin Zahálka), nahluchlý Franta Janoušek (Ctirad Götz), lesníci Venca "Kurva" Roubík (Václav Krátký), Jirka Krásenský (Ivo Hrbáč) a Vláďa Šmídmajer (Robert Kroupar), patoložka MUDr. Málková (Stanislava Jachnická), policejní technici Petr a Vojta (Jiří Racek a Matěj Anděl), majitel sklárny Petr Gabriel (Florian Stadler), major ve výslužbě Jarda Racek (Dušan Sitek), čišník Marcel Holoubek (Zdeněk Mahdal) nebo šéf Lesní správy Radek Hofman (Stanislav Hybler). Vztahy na Modravě ale zamíchají i 2 nově příchozí postavy, masér Rudla Stejskal (Peter Čižmár) a parašutista Ondra (David Bowles).

30.12.2023josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Modrava z epizody 8. Případ neznámé ženy seriálu Policie Modrava IV.
25.11.2023josefZR nalezl lokaci místa natáčení Urbanova chata z epizody 8. Případ neznámé ženy seriálu Policie Modrava IV.
25.11.2023josefZR nalezl lokaci místa natáčení Policie u Blažkovy chaty z epizody 8. Případ neznámé ženy seriálu Policie Modrava IV.
25.11.2023josefZR nalezl lokaci místa natáčení Chata Jiřího Blažka z epizody 8. Případ neznámé ženy seriálu Policie Modrava IV.
25.11.2023josefZR nalezl lokaci místa natáčení Chata Musilové z epizody 8. Případ neznámé ženy seriálu Policie Modrava IV.
14.10.2023josefZR nalezl lokaci místa natáčení Vrty z epizody 5. Mrtví do hospody nechodí seriálu Policie Modrava IV.
13.10.2023josefZR nalezl lokaci místa natáčení Lesní brigáda z epizody 5. Mrtví do hospody nechodí seriálu Policie Modrava IV.
13.10.2023josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Lesní brigáda z epizody 5. Mrtví do hospody nechodí seriálu Policie Modrava IV.
12.10.2023josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Strom z epizody 6. Peníze na střeše seriálu Policie Modrava IV.
12.10.2023josefZR vložil místo natáčení Strom k epizodě 6. Peníze na střeše seriálu Policie Modrava IV.
12.10.2023josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zhůří z epizody 5. Mrtví do hospody nechodí seriálu Policie Modrava IV.
12.10.2023josefZR vložil místo natáčení Zhůří k epizodě 5. Mrtví do hospody nechodí seriálu Policie Modrava IV.
12.10.2023josefZR vložil místo natáčení U splavu k epizodě 5. Mrtví do hospody nechodí seriálu Policie Modrava IV.
10.10.2023josefZR nalezl lokaci místa natáčení Zatčení holubáře Šnajdra z epizody 3. Muž, který vyrovnal účet seriálu Policie Modrava IV.
10.10.2023josefZR nalezl lokaci místa natáčení U holubáře Šnajdra z epizody 3. Muž, který vyrovnal účet seriálu Policie Modrava IV.
10.10.2023josefZR nalezl lokaci místa natáčení Holubník z epizody 3. Muž, který vyrovnal účet seriálu Policie Modrava IV.
8.10.2023josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Hřebeny Šumavy z epizody 6. Peníze na střeše seriálu Policie Modrava IV.
8.10.2023josefZR vložil místo natáčení Hřebeny Šumavy k epizodě 6. Peníze na střeše seriálu Policie Modrava IV.
19.9.2023josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Večerní pohled z epizody 8. Případ neznámé ženy seriálu Policie Modrava IV.
19.9.2023josefZR vložil místo natáčení Večerní pohled k epizodě 8. Případ neznámé ženy seriálu Policie Modrava IV.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.18