Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Kiki

Jedné bouřlivé noci vyloví italská rybářská loď z moře muže, spíš mrtvého než živého. V zádech má kulky a pod kůží štítek s číslem bankovního konta ve švýcarské bance. Víc nic. Když se mu konečně vrátí vědomí, nic svým zachráncům o sobě nedokáže povědět. Trpí naprostou ztrátou paměti. Postupně zjišťuje, že ovládá bojová umění, domluví se v několika jazycích a že si poradí s každou zbraní. To signalizuje velice nebezpečnou minulost. Ale kdo a proč ho chtěl zabít, si vybavit nedokáže. V curyšské depozitní schránce, kam se vydá, jakmile loď přistane, nalezne hned několik cestovních dokladů, závratně vysokou hotovost, automatickou pistoli a jméno Jason Bourne s pařížskou adresou. I když o sobě stále nic neví, pochopí záhy, že lidé, kteří ho znají, usilují o jeho život. A tak Marii, první dívce, kterou potká, nabídne 10.000 dolarů za cestu do Paříže. Teprve tady, s pomocí Marie, jejíž život převrátil vzhůru nohama, začíná skládat první kamínky do mozaiky své minulosti... (oficiální text distributora)

Místa natáčení:

Kromě zahraničních lokalit se film Agent bez minulosti natáčel také v Praze a okolí.

9.8.2017Rubín vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vyhlídka z filmu Agent bez minulosti.
3.3.2016honajz vložil reálnou fotografii k místu natáčení Noční ulice z filmu Agent bez minulosti.
7.4.2013subwoofer nalezl lokaci místa natáčení Vyhlídka z filmu Agent bez minulosti.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.76